0115 - 68 06 12

Greeploze Schüller keuken met origineel ontwerp

Greeploze Schüller keuken met origineel ontwerp

Ongeveer 10 jaar geleden verzorgde Logus al een mooie keuken voor de heer en mevrouw Van der Staal. Nu hebben zij een oude woning op een mooie locatie in Terneuzen gerenoveerd en verbouwd en mochten wij weer de keuken voor onze rekening nemen.
 
Met een plan en een ontwerp van de architect voor de woning liepen zij bij ons binnen waarna wij een ontwerp mochten maken voor de keuken.

Dit ontwerp is vrijwel één op één doorgezet in het uiteindelijke resultaat: een prachtige greeploze Schüller keuken, type Biella. 
Leuke details aan de keuken zijn het verdiepte kookgedeelte in het composiet stenen werkblad, die tevens de naden in het lange werkblad verbergen. Je krijgt zo ook het idee alsof het werkblad is opengeschoven en er daardoor aan de zijkant een zitgedeelte is ontstaan.
 
De heer en mevrouw Van der Staal zijn zeer tevreden over de keuken en wij zijn trots op het resultaat, want een idee op papier zetten is één, maar ook onze monteurs hebben weer fantastisch werk geleverd!
Nieuwe Schuller keuken geplaatst in Aardenburg
Langs deze weg willen wij allen bedanken die direct of indirect betrokken waren bij het leveren en plaatsen van onze nieuwe...
Meer informatie >
 
Onze afzuigkap
Je bent aan het koken, rode kool met hashee, dus je zet de afzuigkap aan. Maar dan opeens stopt hij ermee, onze afzuigkap. Om...
Meer informatie >
 
Een nieuwe keuken, een nieuw geluid...
Hij stond stiekem al lang op ons verlanglijstje, een nieuwe keuken. We hadden echter een probleem: afstand doen van onze Siematic...
Meer informatie >
 
Tevreden klanten